Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canvis dedirecció als carrers Gelida i Pompeu Fabra per millorar-ne la seguretat

 

Imatge inexistent

A partir del dilluns 1 de setembre els carrers Gelida i Pompeu Fabra han canviat de direcció, com a mesura inclosa dins la campanya ’Escoles Segures’ de millora de la seguretat passiva al voltant dels centres educatius, en què hi treballen de forma transversal les regidories de Governació, Via Pública i Educació. La setmana de l’1 de setembre es va senyalitzar els canvis de circulació, pensats per descongestionar el trànsit de dues zones de la vila on s’hi troben centres escolars i hi circulen grans volums de vehicles i d’infants en determinades hores del dia. En començar el curs escolar, el dia 15 de setembre, la mesura ja estarà plenament operativa.

El carrer Gelida, en el tram comprès entre els carrers Dr. Barraquer i Passeig Can Ferrer, passarà a ser de sentit únic de circulació, en direcció ascendent, cap al carrer Andorra. Al carrer Gelida, on es van arranjar les voreres ara fa uns mesos, hi ha una gran circulació de turismes i autocars que es dirigeixen a l’Escola Jacint Verdaguer i a l’escola bressol La Fil·loxereta, a banda dels vehicles d’emergència del CAP Sant Sadurní.

 Imatge inexistent

Pel que fa al carrer Pompeu Fabra, passarà a ser de sentit únic de circulació, en direcció al carrer Diputació. D’aquesta manera es millorarà la connexió de la zona amb el barri Diputació i es descongestionarà el trànsit a les entrades i sortides de l’escola El Carme.

Imatge inexistent

En aquest sentit també està previst col·locar unes bandes sonores a la plaça Santiago Rusiñol, unes metres abans del pas de vianants, per incrementar la seguretat al voltant de l’Escola Intermunicipal.

Pujar al principi de la pàgina