Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Increment de les inscripcions a l´Escola de Música

Gran èxit en les inscripcions a l’Escola de Música, que enguany han incrementat respecte al curs passat i que suposa que actualment ja hi hagi 237 persones matriculades.

Segons explica la directora del centre, Jeannette Porter, el que els satisfà més és que s’ha crescut en nombre d’usuaris i que hi ha tingut molt a veure les noves relacions que s’han establert amb les escoles bressol i la Casa els Avis, així com els concerts, audicions i col·laboracions amb què s’ha sortit al carrer i s’han aproximat a la gent del municipi i a les entitats.

El regidor d’educació, Víctor Perxés, explica que la proximitat i el fet de donar a conèixer l’escola són dos objectius molt importants: “A poc a poc Sant Sadurní es va fent seva l’Escola de Música, des de P3 fins a la gent més gran. Acostar l’Escola de Música a tothom és una de les nostres prioritats”.

Imatge inexistent

L’Escola Municipal de Música prepara molts nous projectes de cara a l’inici de curs del setembre. De moment aquest estiu s’ha iniciat una iniciativa amb l’orquestrina infantil de La Fil·loxera, en què aquest any hi participaran 12 nens i nenes alumnes de l’escola, tots ells dirigits per la cap d’estudis, Conxi Naranjo. La directora de l’Escola, Jeannette Porter, explica: “Aquest fet ens fa molta il·lusió ja que era un objectiu més, participar activament a les festes de la vila i especialment amb la festa de La Fil·loxera, ja que l’any passat ens van regalar una trompeta per poder-ne iniciar les classes”.

Podeu veure totes les activitats que s’han fet el darrer curs al Facebook de l’Escola de Música

Pujar al principi de la pàgina