Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Comença la 98a Setmana de la Gent Gran amb el Dinar de Germanor

Imatge inexistent

340 persones van assistir aquest dilluns al Dinar de Germanor que dóna inici a la Setmana de la Gent Gran, que enguany arriba a la 98a edició. El dinar es va celebrar a la Fonda Neus amb la presència de l’Alcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, diversos regidors del govern i els portaveus de Convergència i Unió i del Partit Popular.

El regidor d’Acció Social, Francesc Sáez, la regidoria organitzadora, va repassar els actes que es durant a terme durant tota aquesta setmana dedicada a la gent gran de la vila i va posar en valor el paper de la gent gran dins de la família, en especial pel suport que donen en els temps actuals.

Imatge inexistent

L’alcaldessa de la vila, per la seva banda, també va voler destacar el paper social de la gent gran i va recordar que la Setmana de la Gent Gran, a les portes del seu centenari, s’ha celebrat cada any des de 1915 i que només en una ocasió no es va poder celebrar.

Com és tradicional, durant el dinar es va fer lliurament d’un ram de flors a l’àvia i l’avi de més edat assistents al dinar. Un dinar que va finalitzar, com ja és tradicional, amb música i ball.

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Imatge inexistent

Podeu veure més fotos al Flickr de l’Ajuntament

Setmana plena d’activitats

El dinar és tot just el tret de sortida d’una setmana plena d’activitats, que continua ja aquesta tarda amb teatre. Aquestes són les activitats organitzades:

Dimarts 22 d’abril
18:00 h Teatre amb LA CLÍNICA DELS EMBOLICS, a càrrec del grup de teatre MAI ÉS TARD, al Club de la Gent Gran de la Casa dels Avis. Al finalitzar se servirà una copa de cava a tots els assistents.

Dimecres 23 d’abril – Sant Jordi
17:00 h XI PASSAREL·LA DE MODA al Pati de La Fassina, amb la col·laboració de Flors Amèlia, Dolors Munné, LevelStore, Perruqueria Montserrat Ornela i Perruqueria Paqui. En cas de pluja es farà al Celler de La Fassina a partir de les 18,30h.
 

Dijous 24 d’abril
9:30h XII CAMINADA POPULAR de la GENT GRAN, acte inclòs dins de la Caminada del Consell de la Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El punt de trobada serà el Patit del CIC Fassina i es recorrerà els carrers de la vila i les vinyes de l’entorn, amb un pica pica final.

Divendres 25 d’abril
18:00 h PROJECCIÓ d’una pel·lícula al Casal d’Entitats
En finalitzar hi haurà COCA i XOCOLATADA per a totes les persones assistents


 

Pujar al principi de la pàgina