Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Els dies 11 i 12 de juliol ´Vine, Viu-lo´, a l’Estiu a l’Índex

Amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, arriba com cada any l’Estiu a l’Índex, un cicle d’espectacles a l’aire lliure, adreçat a la gent jove del municipi, que té lloc al pati de l’Índex durant les nits entre setmana del mes de juliol. Organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, enguany l’Estiu a l’Índex arriba a la 24ena edició amb el reclam ’Vine, Viu-lo’.

Imatge inexistentLa programació d’enguany ofereix tres propostes, que van començar  amb música el dia 5 de juliol. Pulpopop va presentar ’Cuit!’ el seu àlbum de debut. Una proposta de pop enèrgic i molt ballable, fresc i agosarat. Premi Joventut del Sona 9 2010. Directe al Top 10 de discos més venuts del FNAC. Número 1 a scannerFM la tercera setmana de novembre. Amb més de 3.000 seguidors al Facebook i còmplices als mitjans de comunicació. Comparats per la seva originalitat, posada en escena i sentit de l’humor, amb el premiat duet de músics i actors de Flight of Conchords i amb uns Umpah-pah de Carnaval, pel seu registre vocal, tocs jamaicans i vestimenta.Imatge inexistent

 

 

L’Estiu a l’Índex continua el dimecres 11 de juliol amb l’espectacle de titelles de la companyia Somriures Nòmades ’El tresor pirata’, una proposta innovadora per a tots els públics. L’acte l’organitza l’Associació de Joves de Sant Sadurní.


Imatge inexistentI el dijous 12 de juliol arriben Els Catarres, un trio força peculiar d’Aiguafreda: un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que amb els peus toca el bombo i la pandereta. És un dels directes més atractius i festius de l’actual escena catalana. Van néixer a finals de novembre del 2010 i es van fer populars amb el seu primer single ’Jenifer’ a meitats de l’any passat. Tenen una filosofia molt adaptada als temps que corren: com que no poden lluitar contra la pirateria en el món de la música, regalen les seves cançons i es guanyen la vida als escenaris, els veritables moments únics i irrepetibles d’un grup musical. Malgrat tot, ja han venut uns 5000 discos.

Més de 120 concerts arreu dels Països Catalans en el seu primer any de vida, el el videoclip en català més vist de la història en només 6 mesos -la popular cançó ’Jenifer’ registra ha registrat més de 1.400.000 visites a Youtube-, uns 2 milions de visites al canal de youtube del grup i més de 90.000 descàrregues del disc des del seu web són una mostra que es tracta d’un grup amb molts seguidors.

En aquesta actuació hi haurà servei d’informació del Punt Mòbil de Salut del Consell Comarcal, per donar informació als joves sobre drogues, alcohol i altres temes que els poden interessar.

Tots els espectacles es faran al patí de l’Índex a dos quarts d’onze de la nit i l’entrada és gratuïta.
 

La programació es pot consultar a la pàgina del butlletí del Punt d’Informació Jove de l’Índex http://www.indexjove.cat o us podeu adreçar a l’Índex, al carrer Pompeu Fabra, 34, Tel. 93 891 33 20, a/e:joventut@santsadurni.cat

Pujar al principi de la pàgina