Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 21ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Els formularis
Formulari preinscripció - Activitat aquàtica per a nadons Estiu 2019

L'activitat aquàtica per a nadons està adreçada als nens/es a partir dels 6 mesos i fins els 35 mesos, i els seus pares. Caldrà inscriure's en el grup corresponent a l'edat del nen en el moment de començar l'activitat.

  • Nadons de 6 a 17 mesos (dilluns i dimecres de 17:00 a 17:30 h)
  • Nadons de 18 a 35 mesos (dimarts i dijous de 17:00 a 17:30 h)
Cliqueu per veure l'ajuda *AUTORITZO LA CESSIÓ GRATUÏTA DELS DRETS D'IMATGE
*HE LLEGIT i ACCEPTO LA NORMATIVA DE LES ACTIVITATS DIRIGIDES
Dades personals
*
*
*
*
*
*Com vol que contactem amb vostè? Únicament utilitzarem aquest mitjà, essent responsabilitat de l'usuari atendre la trucada o correu electrònic dins dels terminis per fer la inscripció.
Grup i setmanes
*Grup
Setmanes

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.