Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 21ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Els formularis
Formulari preinscripció - Cursets infantils de natació Estiu 2019

Els cursets infantils de natació infantils estan adreçats als nens/es a partir dels 3 anys (cal tenir els 3 anys fets en el moment d'iniciar l'activitat o en tot cas, fer-los durant el mateix mes d'inici)

Nivells: Iniciació / groc / taronja / vermell / blau. Ha de correspondre amb el darrer nivell assolit pel nen/a. En cas de dubte, podeu fer la consulta al Servei d'Esport

Cliqueu per veure l'ajuda *AUTORITZO LA CESSIÓ GRATUÏTA DELS DRETS D'IMATGE
*AUTORITZO A QUE EL MEU FILL/A ACCEDEIXI ALS VESTIDORS I MARXI SOL, SENSE UN ADULT RESPONSABLE (NOMÉS A PARTIR DELS 8 ANYS)
Dades personals
*
*
*
*
*
*Com vol que contactem amb vostè? Únicament utilitzarem aquest mitjà, essent responsabilitat de l'usuari atendre la trucada o correu electrònic dins dels terminis per fer la inscripció.
Nivell
*Ha de correspondre amb el darrer nivell assolit pel nen/a. En cas de dubte o que l'infant es trobi cursant activitat en el moment de la pre-inscripció, consulteu al Servei d'Esports.
Setmanes i horari

Consulteu els horaris per a cada nivell. El nivell blau només es realitzarà a la tarda.
 Als nivells d'iniciació i groc es contemplen dos horaris al matí durant el mes d'agost i dos horaris a la tarda durant el mes de juliol. Caldrà especificar l'horari escollit o bé els dos si es vol optar a les dues opcions.

En el cas d'escollir més d'una opció per a la mateixa setmana, caldrà especificar la preferència a l'apartat d'observacions.

En cas de dubte consulteu el planning d'activitats

De l'1 al 5 de juliol
Del 8 al 12 de juliol
Del 15 al 19 de juliol
Del 22 al 26 de juliol
Del 29 de juliol al 2 d'agost
Del 5 al 9 d'agost
Del 12 al 16 d'agost
Del 19 al 23 d'agost
Del 26 al 30 d'agost
*INSCRIU A ALTRES GERMANS ALS CURSETS INFANTILS ?

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament
Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.