Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 16ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ressons 2024
Segona edició del Festival musical Ressons Penedès, del 3 al 5 de maig
Sant Sadurní obrirà el cartell amb el concert de Marala al celler de la Fassina

Cruïlla, amb el suport del Departament de Cultura (Generalitat) i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès; en col·laboració amb D.O. Penedès, D.O. Cava, Penedès Turisme, la Diputació de Barcelona, i 18 municipis de l’Alt Penedès- celebrarà la segona edició els pròxims 3, 4 i 5 de maig.

El festival ha presentat aquest dimarts una programació plena de música a diferents espais del  Penedès com cellers, diversos pobles i també la capital, Vilafranca del Penedès, fusionant d’aquesta manera els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música.

En total seran 29 actuacions repartides en diversos escenaris del territori que tornarà a oferir tant concerts de gran format com propostes més intimistes.

 Les cites a Sant Sadurní

Sant Sadurní acollirà l'actuació inaugural que obrirà el cartell, el divendres 3 de maig, a les 19 hores, amb el concert del grup Marala, al celler de la Fassina de Can Guineu.

En paral·lel, durant el cap de setmana diversos cellers i caves també acolliran algunes de les actuacions del festival, com seran les Caves Blancher (Joan Garriga i el Mariachi Galàctic diumenge 5 de maig), Caves Vilarnau (Azucarillo Kings diumenge 5 de maig), Castelo de Pedregosa (DJ Trapella diumenge 5 de maig) o Freixenet (Chano Domínguez diumenge 5 de maig).

 Plaer kilòmetre zero

Ressons Penedès 2024 es presenta amb la intenció renovada de fusionar els grans protagonistes de l’entorn Penedès en un esdeveniment únic, reunint de nou la cultura i l’enoturisme en un entorn geogràfic espectacular i acollint en un cap de setmana grans artistes del panorama musical català i estatal:

The Tyets, Mushkaa, La Pegatina, Ladilla Rusa, Azucarillo Kings, Chano Domínguez, Cris Juanico, Dani Nel·lo + Organ Trio, David Carabén, Dj Trapella, Ferran Palau, Gemma Humet, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Marala, Morochos, Sergi Carbonell, Caïm Riba, Carlota Flâneur, Cinta, Ian Sala, Les Salvatges, Marta Knight, OKDW, River Omelet, Sidral Brass Band, Sunday’s Ska Jazz  i Vecinos.

Com l’any passat, els concerts seran l’excusa perfecta per gaudir del Penedès, en un festival que tindrà lloc amb concerts de carrer gratuïts a diferents espais com Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, La Granada, Font-Rubí, Castellet i la Gornal, Gelida, Pontons, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i Els Monjos, Torrelavit o Torrelles de Foix.

 Música, cellers, caves i racons especials es mariden al Penedès

Ressons Penedès by Cruïlla va néixer el 2023 amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música, en un esdeveniment únic. La primera edició va convertir-se en el primer gran festival que inaugurava la temporada en una fusió de música i d'enoturisme: un cartell ambiciós a cellers i caves i espais patrimonials i naturals del Penedès.

Tota la informació i entrades a la venda a ressonspenedes.com

PUBLICAT EL 27.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic