Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
1r Debat eleccions - equipaments
Cicle de debats per les eleccions municipals
Els divendres 10,17 i 24 de maig, se celebraran una sèrie de trobades amb els partits polítics per abordar qüestions com els equipaments municipals, el model de vila, la cultura, les festes o els joves, entre d'altres

Aquest divendres s'inicia un cicle de debats amb motiu de les eleccions municipals i que organitza Ràdio Sant Sadurní, amb la col·laboració de les diferents formacions polítiques. "Els equipaments municipals i el model de vila" donarà el tret de sortida divendres 10 de maig a les 19 hores al Centre Cultural de la plaça Nova, a la primera de les tres trobades entre representants dels sis grups municipals que es presenten a les eleccions. El divendres 17 de maig, també a les 19 hores i al Centre Cultural, serà el torn per al debat sobre "Cultura, Festes i Joventut".

Aquests dos primers debats comptaran amb un torn obert per a què el públic i els assistents puguin donar la seva opinió i fer-hi aportacions.

24 de maig - Debat final de campanya

El divendres 24 de maig, a les 19:30 hores, tindrà lloc el Debat Final en el darrer dia de campanya electoral, amb la participació dels sis candidats a l'alcaldia, al Celler gran de la Fassina de Can Guineu, en què es presentaran les principals propostes i projectes dels diversos programes electorals, es fomentarà el debat i l'intercanvi d'idees sobre alguns dels principals assumptes d'actualitat i també dels que s'hauran d'abordar en els propers anys. Aquells veïns que vulguin plantejar qüestions, sempre que es puguin adreçar a tot els candidats, podran fer-ho a través del correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat o bé per whatsapp al 606502269, i també durant la primera hora del debat. Aquest debat es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat.

Per diumenge 26 de maig, dia de les Eleccions municipals, Ràdio Sant Sadurní organitzarà un programa especial des del Centre Cultural, a partir de les 8 de la tarda. L'espai comptarà amb una tertúlia i es farà un seguiment del recompte i dels resultats dels comicis, que decidiran la composició del proper consistori de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Imatge del primer debat, el 10 de maig de 2019

PUBLICAT EL 06.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic