Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 16ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Propostes
Exposició "Textures" fotografia de Neus Villar
Inauguració el 7 de març a les 19:00
 • Col·lecció de 21 fotografies expositives que es poden agrupar en quatre vessants: òxid, reflexes, fusta i aigua. Són fotografies fetes a diferents indrets com el Pirineu Francès, Galícia, la Provença, Londres i el Penedès. Van acompanyades d'un poema descriptiu.

  Neus Villar

  neus villar"Vaig néixer a Vilafranca del Penedès el 13 de gener de 1965.Em defineixo com una persona creativa, imaginar sempre m’ha estat fàcil. De ben petita m’entretenia creant figures i objectes retallant i enganxant papers, aquests em servien de base per a jocs posteriors. La vida em va portar a estudiar magisteri i a dedicar-me a la docència durant 25 anys. Als 35 anys vaig iniciar estudis de pintura l’Escola Arsenal de Vilafranca del Penedès.

  He estat molt inquieta en la meva formació artística. Compaginant aquesta amb la feina de mestre he fer formació amb artistes com August Rosell, Teresa Baltassar, Fèlix Plantalech, Josep Manel Aznar, Pepito Ruiz, Pere Lluís Via, del Penedès, i en Josep Maria Cabané, Albert Alís, Patrícia Castelao, Javier Zorrilla, Cesc Ferré, Luís Cámara. Actualment estudio Belles Arts a la Universitat de Barcelona.


  He treballat diverses tècniques: l’oli i l’aquarel·la han estat les més recurrents. Soc una enamorada del dibuix, gaudeixo jugant amb el traç fent figura humana. Les meves creacions són espontànies i soltes. M’agrada pintar figura, vinya i abstracció. La fotografia és una de les altres passions. Mostro interès per les imatges pictòriques. M’agrada captar en la natura abstraccions de colors i textures."

  textures

 • Dates: 
  Del 7 al 28 de març del 2019
 • Horari: 
  Matins de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00, tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30
 • Lloc: 
  Biblioteca Municipal
 • Organitza:
  Biblioteca municipal amb la col·laboració de Caves Rimarts
PUBLICAT EL 12.02.2019