Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Setmana de la Natura, del 26 de maig al 5 de juny
Medi Ambient organitza diverses activitats de sensibilització el 26 i 27 de maig

El servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha organitzat, pels dies 26 i 27 de maig, diverses activitats emmarcades en la celebració de la Setmana de la Natura 2018, del 26 de maig al 5 de juny.

Pel dissabte 26 de maig s'ha organitzat una acció de conscienciació sobre la necessitat de mantenir i cuidar la natura, "Let's Clean Up Europe" i una vídeo xerrada sobre els "Usos sostenibles de l'aigua".

Diumenge, 27 de maig, tindrà lloc la Caminada Ornitològica pels entorns del Llac de Raventós i Blanc i el meandre del riu Anoia al Molí d'en Racó fins a la zona de nidificació, on es col·locaran caixes niu.

Tot i ser activitats gratuïtes i obertes a tothom, per motius d'organització es demana fer inscripció a educacioambiental@santsadurni.cat

La jornada finalitzarà al migdia amb la 29a paella solidària que organitza cada any l'Associació Adema a l'Era d'En Guineu, que té un preu de 10 euros i vendrà els tiquets el mateix dia de la paella.

Escolta l'entrevista a Ràdio Sant Sadurní sobre la Setmana de la Natura, la Setmana de l'Energia, la Remuntada 2018 i tota l'actualitat del Servei de Medi Ambient amb Xènia Hernando.

Setmana de la Natura 2018

Pujar al principi de la pàgina