Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Centre Cultural
Centre Cultural
  • Nou equipament cultural de Sant Sadurní estrenat a finals del 2017, situat al remodelat edifici de les antigues Escoles, a la plaça Nova, i que actualment compta amb la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya. En una segona fase s'hi ubicarà l'Arxiu municipal.

    L'edifici compta amb diverses sales polivalents i espais equipats amb mobiliari, so i sistemes de projecció, disponibles per a particulars, entitats i empreses

    Espais disponibles de l'equipament

    Sala d’actes: 72 metres quadrats amb un aforament de 150 persones dretes o 72 assegudes. Compta amb taules i cadires Equipament imatge i so: pantalla, projector, reproductor DVD USB, altaveus (fixos i portàtils), micròfons (de taula, sense fils, de diadema) i un ordinador portàtil.

    Pati exterior: 113 metres quadrats, aforament de 225 persones dretes o 72 assegudes Equipament imatge i so: possibilitat d’instal•lar-hi pantalla i projector, altaveus i micròfons.

    Aula multimèdia: 35 metres quadrats, aforament de 15 persones assegudes Equipament imatge i so: pissarra digital interactiva, projector, altaveus i 15 portàtils.

    Espai de suport: 24 metres quadrats, aforament de 12 persones assegudes No compta amb equipament d’imatge i so, possibilitat d’instal•lar-hi ordinador portàtil, altaveus portàtils, pantalla i projector Claustre per exposicions Adjuntar plànol

    Altres: Accés independent de la biblioteca;  WC

Dades de l'equipament
Pujar al principi de la pàgina