Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El 95% de les persones enquestades asseguren que repetiran en la propera edició i li atorguen una nota de 9 sobre 10
PUBLICAT EL 11.10.2017
Cavatast 2017

Ha acabat la XXI edició del Cavatast i és moment de fer un primer balanç dels tres dies de la mostra. Un any més, durant tot el cap de setmana Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, s’ha convertit en l’epicentre dels amants de l’escumós per excel·lència i també d’aquells curiosos que han volgut gaudir de la important mostra de caves.

Tant les activitats programades com la fira gaudeixen de molt bona salut i han tingut una molt bona afluència de públic durant el cap de setmana. Així, diversos dels maridatges programats han exhaurit les places amb més de 500 participants.

Les dades recollides per una enquesta encarregada per l’organització mostren que la procedència majoritària del públic del Cavatast 2017 és la província de Barcelona. També és destacable l’augment del públic de l’Alt Penedès i de les persones vingudes d’altres països.

Aproximadament el 80% dels visitants d’enguany ja havien vingut en edicions anteriors i han decidit repetir. A més, el 95% dels assistents al Cavatast 2017 tenen intenció de repetir en la propera edició.

Els visitants preguntats atorguen de nota un excel·lent al Cavatast (9 sobre 10) i, a més, un dels aspectes més ben valorats de l’edició d’enguany és la novetat de canviar la ubicació de la Botiga del Cavatast a la mateixa mostra on s'han venut més de 1.700 ampolles.

[Nota: Giny Comunicació]