Ràdio Sant Sadurní
La CUP de Sant Sadurní presentarà una moció en el proper ple municipal per condemnar la posició de la ministra sadurninenca i del govern del PP davant la situació a Catalunya

El portaveu de la CUP a Sant Sadurní, Jordi Pujol, ha avançat en la ronda política mensual a Ràdio Sant Sadurní que el grup presentarà una moció en el proper ple municipal per demanar que es declari Dolors Montserrat persona non grata a Sant Sadurní. Es tracta d'un gest simbòlic, com reconeix Pujol, però assegura que cal denunciar l'actitud del govern del Partit Popular i els atacs a la democràcia i a les llibertats dels catalans.

"El PP es comporta com un partit feixista quan se li reclamen drets i més democràcia i no dubta en fer servir la violència si cal per evitar-ho, com hem vist amb el referèndum"

"El PP ha causat molt de mal a molta gent de Catalunya, amb 900 ferits. És un escàndol polític i de drets humans. En el segle XXI no s'haurien de produir en una societat que es considera democràtica"

"La Declaració unilateral de independència és l'alternativa que ens queda perquè el conflicte es pugui resoldre amb la intervenció internacional. És el pas perquè puguin canviar les coses"


Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent àudio


PUBLICAT EL 03.10.2017