Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 26ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Jornada emprenedors
Jornada d'Orientació a noves iniciatives empresarials
Com millorar el meu projecte de negoci

El CIC La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia va acollir dijous passat la Jornada d'Orientació a noves iniciatives empresarials, organitzada per Federació d'Empresaris del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i el centre de serveis a les empreses Nexes de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

L'obertura  va anar a càrrec de Maria Rosell, regidora de Promoció Econòmica de Sant Sadurní d'Anoia,  Roda Huguet Sugranyes, presidenta de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Anna Cols vicepresidenta de la Federació d'Empresaris del Gran Penedès .

Va ser una Jornada de col.laboració de les tres entitats, alhora que un espai de trobada professional, que va afavorir l'oportunitat de fomentar la cooperació entre els diferents emprenedors que porten a terme diversos projectes empresarials.

Els 26 emprenedors assistents van poder escoltar quatre presentacions en format reduït per part de professionals de diferents àmbits : 'Els beneficis d’internet per la meva empresa' a càrrec de David Navarrete Camps consultor de DNC Xarxes; 'Els entrebancs de la fiscalitat' a càrrec de  Yolanda Claros de l'empresa CYP Assessors: 'Com comunicar a la meva empresa' per part de la directora de Judith Antolin Studio, i 'Els beneficis d’innovar per  la meva empresa'  d'Anna Sansón Consultora Axolot.

Al final de cada intervenció es va obrir un espai de torn obert de preguntes per tal que els emprenedors interactuessin amb els experts per tal de millorar el seu projecte de negoci i durant la pausa cafè es va afavorir un networking per promoure l'intercanvi i les relacions entre els assistents.

La jornada d'orientació a noves iniciatives empresarials va servir per  fomentar i difondre la cultura emprenedora i el  suport a projectes empresarials i contribuir de manera activa a la creació i consolidació d'empreses competitives i innovadores, que alhora propicien la millora socioeconòmica.

L'acte va comptar amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Jornada emprenedors

PUBLICAT EL 02.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)