Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 24ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
36a Setmana del Cava
La Setmana del Cava comptarà un any més amb cares conegudes
El xef Jordi Cruz i l'actriu Marta Torné seran els ambaixadors del cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní va presentar aquest dijous els detalls de la 36a Setmana del Cava, una iniciativa que durant el mes d'octubre servirà per a la promoció i divulgació del cava. L'acte, que es va dur a terme al Reial Cercle Artístic de Barcelona, va servir també per presentar una exposició que recupera els cartells dissenyats des de l'any 1982. Enguany la imatge ha anat a càrrec del pintor Jordi Rollan.

El reconegut i mediàtic xef Jordi Cruz i a la presentadora i actriu Marta Torné seran els ambaixadors del cava en la gran festa que tindrà lloc el dissabte, 7 d'octubre -20h- i on s'homenatjarà també la Festa Local de la Fil·loxera, declarada recentment festa popular d'interès cultural. L'acte estarà emmarcat en la inauguració de la 36a setmana del Cava i comptarà amb la periodista de TV, Ana Boadas, com a conductora de l'esdeveniment i el Senyor Bohigues (alter ego d’Eduard Biosca a l’emissora RAC 1) com a pregoner. A més, espera superar la xifra de 1.500 persones viscuda al 2016.

A banda de les propostes més promocionals, també cal subratllar l'11a edició de la Cursa Solidària País del Cava. Toni de la Rosa, president de la Confraria, va aprofitar per fer una crida a la participació. “Necessitem que hi sigueu tots i que cada any vinguin més persones. Som l'entitat catalana sense afany de lucre que més aporta a La Marató, ja més de 115.000 euros i volem seguir sumant”.

Un altre dels noms propis d'aquesta 36a Setmana del Cava serà el del doctor i investigador Bonaventura Clotet, que serà investit com a confrare d'honor d'aquest 2017.

A l'acte de presentació va assistir, entre d'altres, l'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, que va aprofitar la seva intervenció per agrair la col·laboració de les institucions i les entitats i per donar alguns detalls de la propera edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia que se celebrarà a Sant Sadurní del 6 al 8 d'octubre.

PUBLICAT EL 29.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic