Ràdio Sant Sadurní
Els de la Capital del Cava passen per sobre de l'Igualada, amb un contundent 2-6, i ja tenen el bitllet per a la Final a 4

Noia i Igualada s'enfrontaven ahir, a Les Comes, en el partit de quarts de final de la Lliga Catalana. Un matx, a priori, igualat, que havia de servir per conèixer un dels semifinalistes de la competició.

Els homes de Pere Varias, que van patir més del previst a la fase de grups, van guanyar amb contundència a l'amfitrió. Un Igualada que, tot i arribar al descans amb un empat a 2 al marcador, no va saber frenar l'empenta dels de la Capital del Cava, que a la represa, van sentenciar el matx amb un parcial de 0 a 4.

L'encert d'Humberto Mendes, sumat al retorn de Nil Roca i Martí Zapater, després del seu pas pels World Roller Games, i el bon estat de forma de jugadors com Esteller i Casas, van dur ahir a l'equip a classificar-se per a la primera de les semifinals. La que jugaran dissabte, a tres quarts de set de la tarda, al Pavelló de les Comes d'Igualada, davant, el Barça de vells coneguts del Noia, com els sadurninencs Marc Gual i Pau Bargalló.

PUBLICAT EL 20.09.2017