Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Caldes Noia
El Noia arrenca la  Lliga Catalana perdent
Els de Pere Varias hauran de guanyar al Reus, aquest divendres, per conservar les opcions

El Noia Freixenet comença amb mal peu la XIII Lliga Catalana. Ho fa perdent per 4 gols a 2 davant del Club Hoquei Caldes en la segona jornada del grup B d'aquesta competició -la primera jornada va descansar-.

Els homes de Pere Varies no van poder amb els calderins, que al minut 10 ja anaven per sobre al marcador. L'encert d'Esteller va posar la igualada al lluminós per arribar amb el 1 a 1 al descans.

A la represa, els de la Capital del Cava van sortir a per totes i es va avançar al marcador gràcies al gol de Sergi Llorca. A partir d'aquí, els roig i negres ja no van poder fer res i van encadenar tres gols consecutius.

4 a 2 final i el Noia que està obligat a buscar la victòria aquest divendres a les 21 hores davant del Reus Deportiu, a l'Olímpic de l'Ateneu.