Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
filo infantil
La Festa de la Fil·loxera arriba a la 36na edició amb aniversaris i novetats
Enguany celebra el 25è aniversari de la Fil·loxera Infantil, el 15è de la Fil·loxera dels Avis i els 30 anys de les fil·loxeretes

El president de la Festa de la Fil·loxera, Ton Amat, ha passat aquesta setmana per Ràdio Sant Sadurní en la prèvia dels dos dies “grocs” per excel·lència -7 i 8 de setembre- i ha aprofitat per parlar de la Fil·loxera Infantil, el recent reconeixement com a Festa Popular d'Interès Cultural i la Fil·loxera del Avis, entre altres.

L'Associació, que compta amb uns 1.300 socis i que ha estat recentment declarada Festa Popular d'Interès Cultural -abans també havia entrat al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya-, puja així de nivell i, segons el seu president “esperem que d'aquí uns quants anys puguem ser Festa d'Interès Nacional”.

La Festa de la Fil·loxera, que arriba enguany a l'edició número 36, celebra, a més, els 25 anys de la Fil·loxera Infantil. Una xifra important que els ha dut a impulsar un nou format creat per a l'ocasió -la festa infantil del 2 de setembre a la nit- i que va cloure amb èxit absolut. “Ara s'obre un debat sobre si, vist l'èxit, caldria fer-la sempre a la nit. Se'n parlarà, però creiem que s'han de tenir en compte molts aspectes”, ha explicat Amat.

La que també està de celebració, és la Festa de la Fil·loxera dels Avis, que enguany arribava als 15 anys. Una tradició molt arrelada i que, en paraules d'Amat “és una de les part que ens fa més il·lusió, ja que és una manera d'apropar la festa als avis. És una prèvia a Fires que no ho volem deixar de fer i esperem que duri molts anys”. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic