Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 06.09.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
S'inauguren les exposicions de Fires i Festes
inauguracio exposicions Fires 2017
Es pot veure la pintura de Josep Bofill, l'escultura de Carme Albaigès i la mostra "Ens fem la festa", de Montse Mateu

Aquest dimarts es va dur a terme l’acte d’inauguració de les exposicions de Fires i Festes 2017, un acte que cada any comença amb el recorregut que fa el consistori per les mostres artísiques abans d'inaugurar-les.

En aquesta edició la presentació va comptar amb l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell; la regidora de Cultura, Montse Medall; el pintor Josep Bofill i l'escultora Carme Albaigès, que exposen a la capella de l'Índex, acompanyats per la galerista Paqui Delagado; Montse Mateu, impulsora de mostra “Ens Fem la Festa” del Casal d'Entitats; i una periodista d'àmbit Cultural.

L'alcaldessa va valorar la bona qualitat dels treballs exposats i va agrair el compromís amb el municipi de Montse Mateu, impulsora de “Ens Fem la Festa”, així com va felicitar els bons treballs realitzats per diversos sadurninecs i va agrair a Paqui Delgado el seu treball incansable d'apropar l'art a Sant Sadurní.

L'acte va finalitzar amb una actuació musical i l'Alcaldessa i la regidora de Cultura desitjant unes bones fires a tots els assistents.

Trobareu imatges de les Fires i Festes a www.flickr.com/santsadurni
Pujar al principi de la pàgina