Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat amb pluja 12ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
App Sant Sadurní
L'Ajuntament de Sant Sadurní presenta nova App
L'aplicació mòbil municipal es pot descarregar tant per Android i iOS

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia posa a disposició dels veïns i veïnes la nova aplicació mòbil municipal, tant per a dipositius iOS i Android. L'aplicació permet consultar molt més còmodament les notícies i actes d'agenda des del mòbil. Amb la nova actualització de l'aplicació l'usuari pot ajustar i programar recordatoris d'aquells actes de l'agenda del seu interès i sincronitzar-los amb el calendari del seu mòbil. També podrà seleccionar la categoria d'avisos i notificacions que vol rebre. RECORDA que a l'apartat d'Ajustos del teu terminal mòbil pots activar que les aplicacions s'actualitzin automàticament.

Des de l'app s'ofereix ràpid accés a la informació dels serveis municipals, així com una via directa per contactar amb l'Ajuntament  i informar d'alguna incidència, amb la possibilitat d'adjuntar una foto geolocalitzada. També incorpora una pestanya per escoltar Ràdio Sant Sadurní, a més d'una secció amb informació turística que es completarà properament i que s'adreçarà especialment als visitants i turistes. Des de l'aplicació, l'Ajuntament de Sant Sadurní també podrà enviar notificacions als usuaris que la tinguin descarregada als seus dispotitius, amb informacions i avisos d'interès per a la ciutadania. 

Podeu descarregar-vos la nova app de l'Ajuntament de Sant Sadurní mitjançant el següents enllaços:


PUBLICAT EL 04.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic