Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 26ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
App Sant Sadurní
L'Ajuntament de Sant Sadurní presenta nova App
L'aplicació mòbil municipal està encara en fase de desenvolupament però ja es pot descarregar per Android i iOS

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia posa a disposició dels veïns i veïnes a partir d'aquesta setmana la nova aplicació mòbil municipal que ja està disponible per a dipositius iOS i Android. Tot i que encara es troba en fase beta de desenvolupament i que incorporarà continguts i noves opcions en les properes setmanes, l'aplicació permet ja consultar molt més còmodament les notícies i actes d'agenda des del mòbil, així com la programació de Fires i Festes. En breu permetrà també a l'usuari ajustar i programar recordatoris d'aquells actes de l'agenda del seu interès.

Des de l'app s'ofereix ràpid accés a la informació dels serveis municipals, així com una via directa per contactar amb l'Ajuntament  i informar d'alguna incidència, amb la possibilitat d'adjuntar una foto geolocalitzada. També incorpora una pestanya per escoltar Ràdio Sant Sadurní, a més d'una secció amb informació turística que es completarà properament i que s'adreçarà especialment als visitants i turistes. Des de l'aplicació, l'Ajuntament de Sant Sadurní també podrà enviar notificacions als usuaris que la tinguin descarregada als seus dispotitius, amb informacions i avisos d'interès per a la ciutadania. 

Podeu descarregar-vos la nova app de l'Ajuntament de Sant Sadurní mitjançant el següents enllaços:


PUBLICAT EL 04.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter