Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Codorniu
SOM Sant Sadurní presenta una edició millorada del mapa turístic comercial
Se n'han editat 15.000 exemplars que es distribuiran per centres de visitants, restaurants, cellers, comerços i punts informatius de la vila

Som Sant Sadurní treu al carrer coincidint amb #FiresiFestes2017 la 2a edició del Mapa Turístic Comercial de la Capital de Cava, un ‘free map´ presentat en 3 idiomes (català, castellà i anglès) que parla de cava, gastronomia, cultura i ‘shopping´.

Aquest projecte va néixer l´any passat fruit de la demanda per part d´algunes empreses de la vila amb l´objectiu de dirigir trànsit del flux actual de visitants a Sant Sadurní cap al comerç, la restauració i els centres de visites, i alhora millorar l´experiència que té el turista del seu dia/es a Sant Sadurní, informant-lo de forma esquematitzada i atractiva de tot el que el poble li pot oferir.

Són moltes les novetats en aquesta segona edició millorada del mapa editat l´any anterior. En una portada lleugera i suggerent, el mapa turístic comercial de Sant Sadurní d´Anoia transmet ja d´entrada al visitant una diversitat d´experiències com gaudir d´un bon cava en una terrassa, d´una passejada a peu per descobrir el seu atractiu cultural o en bicicleta per les vinyes, o descobrir aquest món subterrani de cellers sota els nostres peus. La portada posa però l´accent en el 150è aniversari de Puig i Cadafalch, reforçat amb la portada modernista de les Caves Codorniu, com un dels principals reclams arquitectònics del municipi.

El desplegable que augmenta de mida en aquesta segona edició per encabir-hi més informació, dóna una breu explicació de les festivitats més importants de la vila, centrant-se en allò que un turista no es pot perdre de Sant Sadurní, les fires amb la festa de la Fil·loxera com a protagonista, la Setmana del Cava i el Cavatast. Així mateix també s´ha inclòs informació complerta del Centre d´Interpretació del Cava amb horaris i petita descripció de la visita.

Com a novetats d´aquest any, s´ha reforçat el mapa d´ubicació de caves i espais visitables, edificis de la ruta modernista i altres edificis d´interès, així com botigues, restaurants i hotels, amb un segon mapa d´accessos que millorés la informació d´aquells visitants que accedeixen en cotxe o des de l´estació de tren. D´aquesta forma també hem pogut complementar el mapa amb una ruta verda entre vinyes cap el llac de Can Codorniu fins a Can Catassús. El mapa compta amb el suport del departament de Turisme de Sant Sadurní d´Anoia, a més de la col·laboració de 26 empreses locals, entre caves, restaurants i comerços anunciants, 3 més que l´any anterior. Pensant en els turistes estrangers, hem volgut incloure els idiomes en que els establiments ofereixen servei d´atenció al públic, ja sigui en anglès, francès o alemany. D´altra banda també s´ha afegit el telèfon en el llistat de caves i espais visitables, comerços o restaurants.

En total s´han editat novament 15.000 exemplars que està previst distribuir entre els centres de visitants, cellers, restaurants, botigues i punts informatius de la vila a partir del mes de setembre.

Nota de premsa SOM Sant Sadurní

PUBLICAT EL 24.08.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic