Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Comunitat islàmica de Sant Sadurní demana a l'Ajuntament fer públic el seu comunicat de condemna del terrorisme
L'Alcaldessa, Maria Rosell, el cap de la Policia Local i el Cap de la Comissaria de Mossos han rebut els representants de la Comunitat Islàmica per treballar plegats per la pau i la llibertat

La Comunitat Islàmica de Sant Sadurní d'Anoia ha presentat al registre de l'Ajuntament un comunicat expressant la seva rotunda condemna dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, així com la voluntat de preservar els anys de convivència exemplar entre la ciutadania de Sant Sadurní, per la qual cosa han demanat a l'Ajuntament que faci extensiu aquest comunicat.

En aquest sentit, l'Alcaldessa, Maria Rosell, el cap de la Policia Local, Daniel Corral, i el Cap de la Comissaria de Mossos de Sant Sadurní, Eduard Barca, han rebut els representants de la Comunitat Islàmica per treballar plegats per la pau i la llibertat.

“COMUNICAT OFICIAL DE CONDEMNA DE LA COMUNITAT ISLÀMICA DE SANT SADURNÍ D'ANOIA

Des de la Comunitat Islàmica de Sant Sadurní d'Anoia volem fer arribar la nostra més enèrgica i absoluta condemna pel cruel i covard acte terrorista que ha tingut lloc en les rambles de Barcelona i Cambrils. Manifestem el nostre més profund dolor per tan execrable acte que ha causat 14 victimes mortals i més d'un centenar de ferits.

A totes les víctimes, els seus familiars i amics, volem traslladar-los la nostra solidaritat i afecte i els desitgem una ràpida recuperació. També volem mostrar el nostre més sincer suport a la ciutat de Barcelona que s'ha vist commocionada al igual que tota la població de Catalunya per aquests terribles actes.

L'islam, igual que altres religions, condemna tot tipus de crims i ensenya que qui mata a una altra persona és com si hagués matat a tota la humanitat. Per això solament cap una actitud d'enèrgica repulsa davant aquests actes de violència criminal produïts per una minoria que busca el seu benefici personal.

Per aquesta raó reiterem el nostre ple compromís en la lluita contra qualsevol tipus de terrorisme i ens posem a disposició per oferir la nostra ajuda a qualsevol organització que la necessiti. Un dels nostres principals objectius és preservar els anys de convivència exemplar entre els ciutadans de Sant Sadurní d'Anoia, Catalunya i la comunitat musulmana.

ATENTAMENT Comunitat Islàmica de Sant Sadurní d'Anoia”

Pujar al principi de la pàgina