Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa19ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.08.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
l'Agència de Residus de Catalunya ha presentat l'informe amb els resultats de la recollida de residus a l'any 2016.
Sant Sadurní d'Anoia, amb un 77,76%, es manté com un dels municipis amb un major percentatge de recollida selectiva

L'Agència de Residus de Catalunya ha presentat l'informe amb els resultats de la recollida de residus a l'any 2016.

Sant Sadurní d'Anoia, amb un 77,76%, es manté com un dels municipis amb un major percentatge de recollida selectiva, amb una mitjana de brossa per habitant dia d'1,10 kg i 402 quilos de brossa a l'any per habitant. L'any passat, el municipi va generar més de 5 tones de brossa.

La mitjana al Penedès en recollida selectiva es situa al 36,65% - amb una mitjana d'1,26 kg de brossa per habitant i dia i 459 quilos per habitant a l'any, mentre que a Catalunya l'índex de recollida selectiva va ser del 38,53%.

Sant Sadurní es troba entre els deu municipis de Catalunya entre 5.000 i 20.000 habitants amb un percentatge més alt de recollida selectiva - només el superen poblacions com Cabrils, Artés, Sant Antoni de Vilamajor, Santpedor i Taradell, i el que més recicla en poblacions entre 10.000 i 20.000 habitants.

L'Ajuntament agraeix la sensibilització i conscienciació de la majoria de la població, que participa i fomenta la recollida selectiva dels residus domèstics i l'impuls de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, però continua insistint en la necessitat de mantenir i reforçar els bons hàbits, així com lamentar l'incivisme i pràctiques d'una minoria que continua sense separar els residus i fent un mal ús de les papereres de la via pública.

Podeu obtenir informació sobre la Recollida Porta a Porta al Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament.
Pujar al principi de la pàgina