Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Els carrers comercials, punt neuràlgic de la campanya, del 18 al 25 de setembre

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní i Som Sant Sadurní han presentat aquests dies la 18a edició de la campanya A la Vila en bicicleta,  vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que serà del 18 al 25 de setembre, enguany amb l'eslògan ‘Mobilitza't per un aire més net'.

La campanya portarà per nom “Omplim el nostre poble de bicicletes” , va dirigida al conjunt de la població i té per objectiu modificar els hàbits de mobilitat de la ciutadania, per convèncer-la que les persones són, en última instància, el motor de canvi. Per això el que es pretén és omplir els carrers de bicicletes i crear una imatge positiva i propera d'aquest mitjà de transport, proposant un conjunt d'activitats centrades en premiar l'hàbit d'anar a comprar en bicicleta.

Els carrers comercials, punt neuràlgic de la campanya

Com a novetat enguany l'acció es centrarà en dues accions paral·leles al llarg de tota la setmana i no en un jornada única com fins ara, amb l'objectiu d'unir mobilitat sostenible i compres.

D'una banda s'animarà la població perquè vagi a comprar en bicicleta i aconsegueixi completar un trencaclosques: es tracta de trobar les 3 peces als aparadors de les botigues i fer-se un “selfie” on es vegi la bicicleta i la peça del trencaclosques de l'aparador. El premi serà el sorteig de dues bicicletes entre els participants.

També es vol posar l'èmfasi en l'ús de la targeta client del 18 al 25 de setembre. Totes les compres fetes amb la targeta entraran automàticament en el sorteig de 3 bicicletes.

Més informació a Som Sant Sadurní
Arxiu extern
PUBLICAT EL 27.07.2017