Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Marc Gual
Marc Gual: “Estar al Barça amb els millors jugadors del món, t'ho posa més fàcil”
El sadurninenc, campió de la Copa del Rei i de l'OKLliga, ja suma 17 títols amb el FCBarcelona

El sadurninenc Marc Gual ha aprofitat l'aturada estiuenca per passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní, valorar la seva sisena temporada com a jugador del FCBarcelona i repassar el que està donant de sí la seva carrera com a jugador professional d'hoquei patins.

Gual, que aquesta temporada ha sumat una nova Copa del Rei i una altra OKLliga als 15 títols que ja havia aconseguit amb el Barça – 1 Copa Intercontinental, 1 Copa Continental, 2 Lligues Europees, 5 Supercopes d'Espanya, 2 Copes del rei i 4 OKLligues- considera que “són molts títols, però estar al Barça amb els millors jugadors del món, t'ho posa més fàcil”.

El sadurninenc, que actualment és un dels pilars bàsic del conjunt que ara encapçala Edu Castro, enguany ha tornat a sumar estadístiques estratosfèriques - ha disputat els 45 partits possibles (31 com a titular), ha marcat 19 gols i ha estat el màxim assistent de l’equip, amb 27 assistències de gol-. “Les estadístiques només són números. Any rere any, la meva idea principal és donar assistències de gol, la meva idea bàsica, el que em van ensenyar de petit... i, si puc aportar gols, millor”.

Gual, que també ha recordat els seus inicis al Noia, ha parlat del seu debut amb la samarreta del primer equip i ha afirmat que el Club “va ser el meu inici i dir que he sigut del Noia m'omple d'orgull”.

El '3' blaugrana ha posat en valor, també la seva etapa com a jugador de la Selecció Espanyola i tots els títols aconseguits – 4 Europeus i 5 Mundials- al costat dels, també sadurninencs, Pedro Gil i Jordi Bargalló. “Fredament i ara que ja acabat, potser esgarrifen tants mundials i europeus... el meu pas ha estat exitós quant a títols i m'ho he passat molt bé amb els millors jugadors del món”. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 25.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic