Taller de reciclatge creatiu per a famílies amb infants de 2 a 6 anys. Dins el projecte Biblioteques amb DO, un taller de reciclatge del vidre i materials inspirat en el llibre editat pel Celler de Can Roca "La Corba camina i recull". Cal inscripció prèvia.
La Corba és una amiga molt especial. És una autèntica artista que usa els materials més increïbles per realitzar la seva obra. Per ser francs, utilitza tot allò que les persones habitualment llencem: ampolles, papers, cartrons, capses, espines de peix, cors de poma… Ella, amb la seva creativitat, en fa obres d'art i objectes reutilitzats.
El seu lema és: Reciclar i reutilitzar per reduir el rebuig. Fent-ho així, dóna un bon cop de mà al planeta, que és a punt de col·lapsar-se i explotar de tanta porqueria i tants residus!
La Corba, després de moltes peripècies, trobarà un lloc molt especial on realitzar el seu somni: El Celler de Can Roca. Aquí, amb tots els seus amics d'arreu del món, comença la seva gran aventura: vol demostrar que salvar el planeta és possible. N'hi ha prou amb imaginació, creativitat i enginy. Desitgem que aquest somni sigui també el vostre."