Ràdio Sant Sadurní
El sadurninenc, campió de la Copa del Rei i de l'OKLliga amb el FCBarcelona, ha estat reconegut com a MVP de les dues competicions

El sadurninenc Pau Bargalló ha visitat els estudis de Ràdio Sant Sadurní per valorar el seu primer any com a jugador del FCBarcelona i fer balanç de la seva trajectòria com a professional de l'hoquei patins.

Bargalló, que aquesta temporada ha estat campió de la Copa del Rei i de l'OKLliga, també ha estat nomenat MVP -millor jugador- de les dues competicions, tot i que considera que "els títols a nivell personal són secundaris, els importants són els col·lectius. Però sorprèn, fa gràcia i afalaga molt que els entrenadors i capitans de la resta d'equips pensin en tu".

El sadurninenc és un dels fitxatxes del Barça més joves de la historia i durant aquest primer any ha sumat números de récord amb 24 titularitats, 21 asistències de gol i 35 gols en totes les competicions -segon màxim anotador de l'equip, per darrera de Pablo Àlvarez-. Estadístiques a l'abast de molt pocs jugadors i amb només 23 anys.

Bargalló, que també ha parlat de la seva relació amb el Noia, ha recordat els seus inicis, el debut amb el primer equip a Viareggio i la Copa de la CERS aconseguida a la temporada 2013/14. "Al Noia li dec tot, i el meu sentiment sempre ha estat del Noia cent per cent. Quan puc m'escapo a veure'ls a l'Ateneu i trepitjar això sempre porta sentiments. M'estimo molt el club".

Finalment, el sadurninenc també ha posat sobre la taula el seu futur com a professional de l'hoquei patins i la propera cita: el Campionat del Món d'hoquei patins, en el marc dels World Roller Games. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 17.07.2017