"Talla amb l'exclusió social". Apunta't abans del 4 d'agost

Verema Solidària us proposa una acció de verema per captar fons per a entitats socials que treballen per tallar amb l'exclusió social. És una activitat lleugera, per a tots els públics; no cal estar en forma, vindran petits i grans.

Si veniu, collireu raïm a mà uns 30-45', visitareu la vinya guiats per experts del món del vi - aprendreu més sobre el terrer, el raïm, les formes de cuidar la terra -, us trobareu amb Mas Albornà, l'entitat social que rebrà part important dels fons recaptats, podreu fer tast d'alguns vins i compartireu un dinar a l'aire lliure (buscarem estar frescos, no patiu)  amb tots els participants. 

On apuntar-vos? A www.veremasolidaria.cat podreu escollir celler i dia: dss 16 a Can Credo o dge 17/9 a Raventós i Blanc

Quines opcions teniu? hi ha 7 opcions a vinya i 2 més de veremador/a virtual. Podeu escollir si voleu fer la jornada a vinya només o tenir també ampolla del vi que s'elaborarà amb el raïm que es colliu entre tots els participants; o si a més voleu fer un tast maridatge a la primavera vinent, amb un dels millor sommeliers del món. Si no podeu/voleu venir a la vinya, també podeu ser veremadors solidàris virtuals: fent l'aportació econòmica fixada per a l'activitat de tast maridatge, o la que vulgueu a la fila zero.

Al 2017, Verema Solidària es fa exclusivament al Penedès, a dos cellers de Sant Sadurní d'Anoia, i a l'Empordà, a altres dos.

APUNTEU-VOS, FEU BOCA ORELLA. OMPLIM SANT SADURNÍ DE VEREMADORS SOLIDARIS