Ràdio Sant Sadurní
La presentació ha aplegat més d'una quarantena de persones al Casal d'Entitats

A l’acte no hi han faltat diversos regidors del govern i de l'oposició, però el protagonisme ha estat pels representants de l'ANC i de les diverses entitats adherides al pacte.

Pere Vernet i Franc Rosselló, coordinador i tresorer de l'Assemblea al municipi, han obert l’acte posant en valor el pas que fa endavant Sant Sadurní en la mateixa direcció que el país, en la defensa de la democràcia per donar veu als ciutadans a les urnes.

Vernet ha reclamat el dret a vot de tots els ciutadans independentment de quina sigui la seva opció, tant si és favorable al sí com al no. Ha afegit, també, que és imprescindible la implicació personal de cadascú, alhora que ha recordat que la mobilització es remunta a l'any 2010 amb la retallada per l'estatut.

Finalment, Verònica Arrufat, secretària de l'ANC, llegit el manifest i s'ha passat a una ronda de preguntes per resoldre dubtes i qüestions al voltant del procés i el referèndum. La presentació del Pacte Local arriba un dia abans que Òmnium Cultural emeti a Vilafranca Las Cloacas de Interior, un documental de Jaume Roures que les televisions estatals han vetat. Abans que la setmana vinent TV3 l'emeti, hi haurà un centenar de passis en diferents municipis catalans. 

ÀUDIO

PUBLICAT EL 14.07.2017