Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ERC ha explicat que s'han reunit amb el Departament de Cultura i resten a l'espera dels informes que concloguin si es mantindrà la subvenció

El regidor d'Esquerra Republicana per Catalunya a Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple municipal del mes de juny i ha aprofitat per explicar que confien en mantenir la subvenció del Centre Cultural -770.000 euros-, malgrat no haver complert els terminis fixats.

En aquesta línia, Ribas ha explicat que “l'obra havia d'estar acabada el 31 de desembre i nosaltres la vam fer el 23 de febrer, per tant, això no ho complim, però el que sí que és cert, és que l'obra està feta. Hem parlat amb el Departament de Cultura, han vingut i han fet informes i ara, depenent d'aquests informes, mantindrem o no la subvenció”.

Ribas també ha parlat del referèndum, que viurà ja com alcalde de la vila, i sobre el preacord per Can Guineu, afirmant que és un edifici important pel municipi i que s'ha d'adquirir.

Pel que fa a Participació Ciutadana, un tema molt debatut en el darrer ple, ha explicat que en aquesta segona part del mandat s'activarà amb un debat sobre els usos de Can Guineu i un procés de pressupost participatiu en la partida d'inversions. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.07.2017