Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 31ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida
Susanna Mérida: " La commemoració dels Jocs Olímpics va ser ridícula"
La portaveu del PSC ha lamentat el poc temps emprat per l'Ajuntament i el govern en la preparació de l'acte

La regidora del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha estat molt taxativa amb l'acte de commemoració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Mérida ha comentat que “va ser ridícula la commemoració dels JJOO. Em sap molt de greu per les persones homenatjades i també pels treballadors que, segurament, es devien trobar forcats a preparar, en tan poc temps, un acte com aquest i ho van fer el millor que van poder i saber”. La socialista també va explicar que“estant allà ens vam assabentar que hi havia persones molt importants vinculades a aquesta celebració, que havien estat avisades el mateix dia”.

La socialista ha valorat la problemàtica actual sobre l'Escola Intermunicipal del Penedès,acusant l'alcaldessa, Maria Rosell, de tenir una obsessió per desacreditar i desprestigiar la feina realitzada per l'escola.

Pel que fa a Can Guineu, un altre dels temes candents de les darreres setmanes, Mérida ha afirmat que caldria ser molt conscients de les renúncies que caldrà fer en els propers anys en d'altres equipaments i serveis per poder afrontar la important inversió que representarà la rehabilitació de l'edifici. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic