Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Jordi Pujol
Jordi Pujol: "Els fem la feina, però tot i així el govern no es posa les piles en Participació Ciutadana"
El portaveu de la CUP ha destacat la manca d'interès de PdeCAT i ERC per dur a terme polítiques participatives

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Jordi Pujol, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per valorar el ple del mes de juny i ha posat especial èmfasi en el tema referent a Participació Ciutadana, un dels punts forts de les polítiques dels cupaires.

En aquesta línia, Pujol ha lamentat el poc interès existent, destacant que “no ens cansem d'apostar per Participació Ciutadana i fer propostes”. El portaveu de la CUP ha comentat, també, que “els fem la feina, però tot i així el govern no es posa les piles en Participació Ciutadana. No és ni tan sols una qüestió d'incapacitat, sinó que aquest govern no aposta per la Participació Ciutadana”.

El cupaire ha tingut temps, també, per posar sobre la taula la problemàtica actual al voltant de l'Escola Intermunicipal del Penedès, considerant que l'únic problema és una qüestió d'interpretació del conveni. Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic