Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat 28ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
PFI 1
Cloenda del curs PFI-PTT i del Projecte Okupa't
Enguany han realitzat pràctiques i formació a la vila com a auxiliars de vendes, oficina i atenció al públic

Aquest dimarts va tenir lloc a La Fassina la cloenda del PFI-PTT Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès Auxiliar de vendes, Oficina i Atenció al públic i del projece Okupa't d'enguany. 24 alumnes de l'Intermunicipal i de IES Jacint Verdaguer van recollir el seus certificats i orles, després d'haver treballat durant aquest curs a primera línia de botigues i comerços de la vila, aglutinats per Som Sant Sadurní.

Durant l'acte va tenir lloc una taula rodona en què hi van participar Sílvia Bagot, tutora del PFI-PTT; Leonor Jacques, directora de l'Escola Intermunicipal de Sant Sadurní d'Anoia i Susanna Duaso, gerent de Som Sant Sadurní i un passi de vídeos sobre l'experiència dels joves durant el curs. També van felicitar els alumnes l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell; el regidor de Promoció Econòmica, Josep Subirana; i Jordi Granel, coordinador territorial de Formació Professional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La Mancomunitat de Municipis de l'Alt Penedès en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat i amb el suport de la Diputació de Barcelona oferta aquest programa de Formació i Inserció (PFI) en format de Pla de Transició al Treball. Els PFI-PTT són una oferta formativa postobligatòria, que possibilita l'inicio d'un itinerari integrat de formació i inserció laboral.

pfi 2

Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament
PUBLICAT EL 14.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)