Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 13.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Propostes per al Consell d'infants de la vila
Consell infants 1
Els alumnes de 5è i 6è del Col·legi El Carme visiten l'Ajuntament per presentar aquest projecte de participació ciutadana

Aquest dilluns al matí els alumnes de 5è i 6è del Col·legi El Carme van visitar l'Ajuntament per parlar amb l'Alcaldessa, Maria Rosell, i amb la regidora de Participació Ciutadana, Maria Surià, sobre la idea de crear un Consell d'Infants a la vila, una idea que ja van presentar al mes de desembre.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, segons van explicar els joves, és crear un òrgan de participació dels més petits del municipi i per idear-lo han hagut de reflexionar sobre què és participar, què significa ser un ciutadà i què és el que volen aconseguir.

L'alcaldessa va felicitar la iniciativa i va encoratjar els alumnes a tirar endavant el projecte, tot convidant als joves de la resta d'escoles a formar-ne part.

A continuació es va obrir un torn de preguntes i suggerències on els joves es van mostrar molt interessats en el funcionament del municipi i especialment preocupats per l'incivisme i la brutícia als carrers.

Pujar al principi de la pàgina