índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Vine a la cloenda del Fesestiu de l'Índexjove
Benvinguts al món dels colors! Inspirats en el Holi Festival que se celebra originàriament a Índia per donar la benvinguda a la primavera, els festivals de color s'han estès al voltant de tothom. Ara és el torn de Sant Sadurní d´Anoia!

Reunim milers de persones, sense importar edat, raça o sexualitat. Oferim espectacle, xou i diversió al 100% per gaudir del festival, música, perfomances i actuacions, sense oblidar les explosions de color que es realitzaran!

A Sant Sadurní la festa tindrà lloc el divendres dia 21 de juliol a les 18 h al Parc de la Rambla i estarà animada per Dj Gmonty de Flashback i Dani Gallardo de Supervents

Tingueu preparades les vostres bossetes de colors! Sota el compte enrere del nostre speaker llança les pols a l'aire!

Usem pigments de color 100% d'origen natural i cap dels seus ingredients és tòxic o agressiu en contacte amb la pell. És 100% orgànic, amb el que no deixa residus ni perjudica el medi ambient.

Holi Colours Sant Sadurni

Activitat oberta

Aquesta activitat és oberta i tothom hi pot participar. Les persones assistents poden gaudir de l’esdeveniment sense ser partícips del llançament, o si ho desitgen podran adquirir bosses a preus econòmics.

Recomanacions per a la festa

1. Veniu còmodes i de blanc, així no passareu tanta calor i els colors es veuran més!

2. Hauran cartells pel recinte amb els horaris dels llançaments de Holi. No els llancis abans d'hora, espera al fet que avisi el speaker, així l'efecte serà major!

3. Sí, generalment els colors de la roba es van fàcilment. No obstant això, els teixits de colors clars són més delicats, per la qual cosa en algun cas aïllat, la roba podria acabar amb petites restes.
No sortiràs del festival lluint el mateix amb el que vas arribar, aquesta és la gràcia dels nostres festivals! Vine còmode i amb actitud 100% de gaudir! :)

4. La nostra pols holi és soluble i fàcil de rentar i eliminar, tant de la pell i el pèl com de la roba. A causa de la petitíssima grandària de les partícules, no es queden adherides permanentment.
Encara així, et RECOMANEM que abans i després del festival usis crema hidratant per a la pell i oli pel teu cabell, sobretot si el tens tenyit.
Per protegir els teus ulls, pots comprar una de les ulleres Holi que vendrem en tots els festivals, hi ha de molts colors!
Si uses lents, et recomanem que vinguis amb ulleres.

5. Sigues respectuós amb els altres! No embrutis als espectadors que no vulguin participar a l'esdeveniment.

6. Veniu ben guapots, tindrem fotògraf oficial!

.

Hi haurà punt de venda de bosses de pols de colors:

Preu de bossa a 2'5€

Packs de 5 bosses per 10€

A càrrec de: Holi Colours Festival

Comparteix les teves imatges a #fesestiu17 i #holicoloursfestival