Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament commemora la Setmana de la Natura amb diverses activitats
Setmana natura 1
La paella popular d'Adema, Les olors del Mediterrani i Mou-te amb Bus són algunes de les activitats realitzades

Aquesta setmana és la Setmana de la Natura i el servei de Medi ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat o col·laborat amb diferents activitats per commemorar-ho.

Diumgenge es va celebrar la 28a Paella Popular d'Adema (Associació en defensa del Medi ambient), una activitat lúdica on es va degustar una paella vegetariana i es va sortejar productes d'establiments del poble. Des de Medi Ambient, en el marc de la campanya per a la reducció de residus i coincidint amb la posada en marxa de la Llei en què s'obliga als establiments a cobrar les bosses de plàstic, es va obsequiar els assistents amb una bossa de roba, lleugera i ecològica, a fi de substituir les bosses de plàstic a les compres diàries.

'Les Olors del Mediterrani' i 'Mou-te amb bus'

Coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, els alumnes de 1r d'ESO d'El Carme van anar fins a la deixalleria amb bicicleta. Allà, a banda d'una visita a les instal·lacions,  van participar al taller mediambiental "Emporta't a casa les olors del Mediterrani"; se'ls va presentar les plantes mediterrànies i remeieres que es poden trobar a la comarca, fins i tot dins el recinte de la deixalleria, on van recollir-ne i cada alumne va poder fer el seu propi saquet d'olor amb herbes aromàtiques.

Pel que fa al treball en mobilitat sostenible, el proper 12 de juny els alumnes de 3r de primària de l'escola Jacint Verdaguer duran a terme una activitat de sensibilització sobre  els beneficis de viatjar amb transport públic, deixar el cotxe a casa i contaminar menys. A la mateixa sortida està prevista una activitat-xerrada cedida per l'ADF (Associació de Defensa Forestal) i orientada a la prevenció d'incendis.

Setmana natura 2

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina