Publicació 04.06.2017
CaCo de la Dona 2017
Prop de 500 inscrites participen a una jornada fantàstica de promoció de l'esport i la salut, amb un recorregut de 3 quilòmetres i sessions d'hipopressius, defensa personal, zumba i final a la piscina exterior

Magnífica participació a la 1a CaCo Cursa de la Dona de Sant Sadurní, amb gairebé 500 inscrites. La jornada celebrada aquest diumenge, ha estat organitzada per la regidoria d’Esports, amb el suport de l’àrea d’Igualtat i diverses entitats de la vila. El matí ha començat amb un recorregut de 3 quilòmetres al voltant de la Zona Esportiva

Queralt Gibert, una nena de tan sols 9 anys, ha estat la primera en creuar la línia d’arribada, en una prova no competitiva on totes les participants han pogut completar el circuit al seu ritme.

Posteriorment l’activitat s’ha traslladat al pavelló municipal, on s’han dut a terme sessions d’hipopressius, defensa personal i zumba, que han comptat també amb un seguiment elevadíssim. Aquesta festa de l’esport femení s’ha arrodonit amb el primer bany de la temporada a la piscina exterior. L'alcaldessa Maria Rosell, la regidora d'Esports Laura Salvador i les també regidores Àngels Canals i Maria Surià també s'han sumat a aquest dia de foment de l'esport femení.

L’Ajuntament de Sant Sadurní agraeix la col.laboració de voluntaris i entitats participants, així com la participació de totes les nenes, noies i dones que han fet de la CaCo Cursa de la Dona de Sant Sadurní un èxit rotund.

Podeu veure més imatges al següent enllaç