Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Esmorzar innovació
Primer Esmorzar d'Innovació d'Acció i Nexes
És un punt d'encontre d'empreses innovadores que els permet compartir experiències

Dimarts passat La Fassina va acollir el primer Esmorzar d'Innovació d'Acció, una sessió organitzada pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya com a punt d'encontre d'empreses innovadores per tal que compartexin la seva experiència per mitjà de bones pràctiques i models exitosos en la gestió de la innovació. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Josep Subirana; Santi Carda, president adjunt de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i Cristina Fabián, delegada d'ACCIÓ a l'Alt Penedès, Garraf i Maresme, van presentar la sessió, en què també hi va assistir l'alcaldessa, Maria Rosell i la regidora Susanna Mérida.

En aquest primer esmorzar l'empresa CAPTIO va ser l'encarregada d'exposar la seva experiència com a exemple de petita empresa, ubicada a Tortosa, que aposta per la digitalització per competir amb grans empreses internacionals. CAPTIO desenvolupa i comercialitza una app, homologada per AEAT, que permet gestionar les despeses de viatges de les empreses a partir de fotografies fetes amb smartphone. Joaquim Segura, Chief Revenue Officer & Cofounder de l’empresa, va oferir una visió del procés viscut per la start up, des del seus inicis, sense amagar els fracassos i entrebancs, que lluny de fer-los defallir en l'intent els van esperonar per cercar solucions. Captio ha creat un equip de talent des de Tortosa amb una delegació a Madrid. Un cop consolidada, el nou repte és la internacionalització.

Agència per la competitivitat de l'empresa

ACCIO és l'agencia per a la competitivitat de l'empresa, adscrita al departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Compta amb diferents delegacions a tot el territori. Cristina Fabián, delegada d'ACCIÓ a l'Alt Penedès, Garraf i Maresme, desenvolupa diferents tasques com ara la gestió del Programa d’Assessorament Financer, gestió de projectes de Noves Empreses de Base Tecnològica, gestió de projectes de Relacions Institucionals Nacionals i Internacionals i gestió de projectes d’Entitats i col·labora de forma habitual amb Nexes.

Més informació a Nexes
Més imatges al Flickr
PUBLICAT EL 28.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)