SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 25ºC|13ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El CIC Fassina i Simon Coll Xocolaters comparteixen el premi Ali Bei de Turisme
Els han atorgat el Premi al millor producte turístic 2017
PUBLICAT EL 30.05.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Premis Ali Bei

L'equip de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, en representació del Centre d'Interpretació del Cava i acompanyat per l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell i pel regidor de Turisme, Josep Subirana, va recollir dimecres a la nit el premi al Millor Producte Turístic als Premis Ali Bei, durant la XXII Nit del Turisme de Catalunya, un premi compartit entre el Centre d'Interpretació del Cava i Simon Coll Xocolaters, que atorga l'Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d'Economia i Turisme ACPETUR en col·laboració amb EDUCATUR. Maria Coll va recollir el premi de l'Espai Xocolata, com a Directora Comercial i de Marketing Simón Coll Xocolaters.

Unes 500 persones van assistir a l'acte, que es va celebrar a l'Hotel Porta Fira de l'Hospitalet el dimecres 24 de maig, un esdeveniment que cada any atorga guardons a persones, empreses o entitats que per la seva evolució, treball o distinció destaquen en el món del turisme, l'economia i la gastronomia. 

El premi suposa un reconeixement a la bona feina del CIC fassina, que va obrir el 2011, i l'Espai Xocolata, des del 2013, i al paquet turístic que ofereixen conjuntament des de 2014, un tipus d'oferta que va ser pionera en el seu moment al municipi i a la comarca, que va fer que ara es puguin trobar un gran nombre de paquets combinats entre recursos turístics.

Com explica Joan Capellades, responsable tècnic del CIC Fassina, l'oferta conjunta dels dos recursos és molt competitiva -en aquests moments visitar els dos espais fent la reserva de l'oferta combinada té un cost de 7 euros- i destaca la recerca de sinergies, el treball pel territori, la necessària col·laboració público-privada i els bons resultats que això comporta: "Ens ha fet molta il·lusió, sobretot que sigui premi compartit; aquesta col·laboració entre recursos ens fa més forts com a destinació. No hem arribat a cap fita, estem en el camí". També ha destacat la importància del Turisme com a motor de promoció econòmica i creació de llocs de treball i l'increment de nombre de visitants que ha vist Sant Sadurní en els últims anys.

Enguany el premi a millor empresa familiar amb trajectòria empresarial s'ha atorgat a la també sadurninenca Juvé i Camps.

Podeu sentir l'entrevista completa a Joan Capellades, responsable Tècnic del CIC Fassina:

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^