Ràdio Sant Sadurní
La vila va ser doble subseu als Jocs de Barcelona en la modalitat d'hoquei patins i ciclisme en ruta

El PSC de Sant Sadurní ha avançat que presentarà una moció al ple municipal del mes de maig, per tal de demanar que el municipi commemori els 25 anys de la celebració dels JJOO a la vila, quan Sant Sadurní va ser doble subseu olímpica en les modalitats d'hoquei patins i ciclisme en ruta

El 25 de juliol de 1992 es van inaugurar els Jocs Olímpics de Barcelona i aquesta fita històrica, també “va situar a Sant Sadurní d´Anoia al centre del món”, com a subseu olímpica de l´hoquei patins i del ciclisme en ruta, tal i com explica la portaveu socialista, Susanna Mérida, que, a més, insta a la commemoració per tal de “recuperar l'empenta que Sant Sadurní necessita”.

Marcel Gabarró, que fóu alcalde des de 1987 al 1995, va subratllar l'oportunitat que va suposar aquell esdeveniment per a la promoció de la vila.  “Sant Sadurní demanava la subseu olímpica per l'empenta del centenari de la Fil·loxera i el cava i pel gran moment de l'esport sadurninenc”.

Pels socialistes, recuperar els valors de l'olimpisme ha d'ajudar a promoure, entre la ciutadania, actituds més participatives i compromeses amb el desenvolupament de la societat.

PUBLICAT EL 18.05.2017