RÓdio Sant SadurnÝ
La vila va ser doble subseu als Jocs de Barcelona en la modalitat d'hoquei patins i ciclisme en ruta

El PSC de Sant SadurnÝ ha avanšat que presentarÓ una mociˇ al ple municipal del mes de maig, per tal de demanar que el municipi commemori els 25 anys de la celebraciˇ dels JJOO a la vila, quan Sant SadurnÝ va ser doble subseu olÝmpica en les modalitats d'hoquei patins i ciclisme en ruta

El 25 de juliol de 1992 es van inaugurar els Jocs OlÝmpics de Barcelona i aquesta fita hist˛rica, tambÚ “va situar a Sant SadurnÝ d┤Anoia al centre del mˇn”, com a subseu olÝmpica de l┤hoquei patins i del ciclisme en ruta, tal i com explica la portaveu socialista, Susanna MÚrida, que, a mÚs, insta a la commemoraciˇ per tal de “recuperar l'empenta que Sant SadurnÝ necessita”.

Marcel Gabarrˇ, que fˇu alcalde des de 1987 al 1995, va subratllar l'oportunitat que va suposar aquell esdeveniment per a la promociˇ de la vila.  “Sant SadurnÝ demanava la subseu olÝmpica per l'empenta del centenari de la FilĚloxera i el cava i pel gran moment de l'esport sadurninenc”.

Pels socialistes, recuperar els valors de l'olimpisme ha d'ajudar a promoure, entre la ciutadania, actituds mÚs participatives i compromeses amb el desenvolupament de la societat.

PUBLICAT EL 18.05.2017