Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 29ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
contra homofobia 1
Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la bifòbia
L'escola Intermunicipal ha llegit un manifest i ha presentat el treball que estan fent tot el curs, acompanyats per la regidoria d'Igualtat

El 17 de maig és el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la bifòbia.

L'escola Intermunicipal, juntament amb la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament, ha llegit aquest matí un manifest elaborat pels alumnes de 2n d'ESO per solidaritzar-se amb aquesta celebració i mostrar el treball que han fet durant tot el curs per promoure la tolerància i el respecte a les persones; també han han elaborat uns cartells reivindicatius que han penjat als passadissos del centre.

L’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 17 de maig de 1990, va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals. En commemoració d’aquesta efemèride, cada any, el dia 17 de maig es commemora aquest dia amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBQIA. L’homofòbia , d’acord amb Nacions Unides, inclou la lesbofòbia i la bifòbia.

És una jornada de sensibilització, reflexió i denúncia contra les agressions físiques, intel·lectuals i morals a les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

contra homofobia 2

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament
PUBLICAT EL 17.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic