Publicació 15.05.2017
Divendres 2 de juny a l'Església Parroquial, la recaptació servirà per arranjar-la

Aquest dilluns s'han posat a la venda les entrades pel concert que l'Escolania de Montserrat oferirà divendres 2 de juny, a les 9 del vespre, a l'Església Parroquial de Sant Sadurní. Els beneficis que s'obtinguin del concert aniran destinats íntegrament a la restauració de les bigues dels altars de la Mare de Déu de Montserrat i de la Capella de l'Altíssim de l'església del municipi.

Les entrades tindran un preu de 15 euros i hi haurà una fila zero, formada per aquelles persones i empreses que vulguin fer un donatiu especial per aquesta causa.

L'Ajuntament va arribar a un acord amb la Fundació Pinnae per portar a Sant Sadurní l’Escolania, un dels cors musicals de més renom mundial i on actualment hi canten alguns escolans del Penedès, entre ells tres nois de Sant Sadurní. Aquesta Fundació va signar l'any 2006 un conveni amb l'Abadia de Montserrat que consistia en un projecte Cultural amb l'objectiu de construir un nou orgue per la Basílica de Santa Maria, que finalitzava el 2016 i que ha portat l'Escolania a diversos punts de Catalunya. La darrera de les actuacions de l'escolania fruit d'aquest conveni serà la de Sant Sadurní i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, Pinnae i la l'Església Parroquial.

Punts de venda d'entrades

CIC FASSINA c/ Hospital 23
De dimarts a divendres: de 9.15h a 14.45h i de 16h a 18.30h
Dissabtes de 10h a 14h i de 17h a 19h
Diumenges de10h a 14h

CAFÈ DE LA PLAÇA. Pl. Ajuntament 5
De dilluns a divendres de 8h a 20h
Dissabtes i diumenges de 8h a 15h

PARRÒQUIA. Pl. Dr. Salvans 1
De dimarts a divendres de 17h a 20h

CASAL D'ENTITATS. C/ Marc Mir 15
De dilluns a dijous de 17h a 21h

Escolania cartell