Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
YAHYA IGADDOURAN.- DURAN GALAN

1.- QUÈ RESSALTARIES DE LA JORNADA D´INTRODUCCIÓ? EL FET D´ANAR A LA CAVA RECADERO?
Per mi personalment aquesta primera jornada va ser molt interessant per què precisament tot el que es va veure va ser del meu sector. Jo també em dedico a produir cava i mentre estaven fent la formació vaig veure moltes similituds, però també hi vaig aprendre molts consells que ens oferien, sobre tot perquè la cava Recadero són gent que té una experiència de ja fa molts anys.
El fet de que fos en una cava em va ser molt profitós, perquè la teoria es complementa amb l´exemple; ho veus tot més clar in situ, podent aplicar la teoria. Al final és un exemple casuístic i això sempre va molt bé.


2.- LA PART DE FORMACIÓ A L´EMPRESA; LA VAS TROBAR INSPIRACIONAL? ET VAN SORGIR IDEES PER APLICAR AL TEU PROPI NEGOCI?
El fet que hi hagi, en una jornada empreses, diverses experiències, que te les expliquin, que comparteixin amb tu com ha estat el seu camí, on han fallat, serveix de molt i et fan reflexionar. Sí, va ser ben inspiracional.


3.- QUÈ ET VA SEMBLAR LA MOSTRA DE TÈCNIQUES COM EL DESING THINKING?
En el meu cas concret aquesta tècnica la vaig veure una mica difícil d´aplicar. Nosaltres, per exemple, ens reunim molt i planifiquem molt, i hi havia alguna tècnica que no podríem aplicar a la nostra empresa. Però és sempre molt interessant tenir al menys l´oportunitat de discriminar.


4.- COM ET VA AJUDAR LA TUTORIA PERSONALITZADA?
Molt bé, perquè és molt personalitzada. Els seus consells et fan ordenar les teves idees, i a més tenir una visió des de fora de la teva pròpia empresa et fa molt enriquidor, perquè et proporcionen punts de vista en els que tu no hi havies pensat. Vam agafar moltes idees i consells que hem aplicat.


5.- QUINA HA ESTAT LA TEVA CONCLUSIÓ FINAL DE TOT EL PROGRAMA?
Surts de totes les jornades amb molt bon gust. Agafar el feedback de les diferents empreses que t´acompanyen i que hi participen, et dóna l´oportunitat de conèixer a altres empreses que a més et poden complementar, és molt enriquidor. A més a les xerrades de grup acabes traient conclusions d´aplicar idees al teu propi negoci. Això és molt profitós. Et va bé que gent de fora de la teva empresa et digui com la veu.


6.- ACONSELLARIES REALITZAR AQUEST PROGRAMA A ALTRES PROFESSIONALS? PERQUÈ?
Sí, sense dubte. Perquè a nosaltres personalment ens ha servit de molt per posar en ordre les idees. Sempre vas amb el temps just i val la pena treure temps per fer aquest tipus de formació.


INFORMACIÓ DE L'EMPRESA:
NOM: Duran Galan
SECTOR: Elaboració i distribució de vi i cava
WEB: http://durangalan.com/
Contacte:  679587618

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)