Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
EVA SANTOS.- COSMONOU

1.- QUÈ RESSALTARIES DE LA JORNADA D’INTRODUCCIÓ? EL FET D’ANAR A LA CAVA RECADERO?
Per mi el fet de gaudir de la presentació del programa en l’ espai propi de l ‘empresa que va servir d’ exemple, em va semblar una manera molt clara d’ entendre el significat d’ innovació. I va ser el que em va fer adonar de la importància de la innovació a l’empresa.

El fet de conèixer la manera d’innovar de Recaredo  va fer que entengués millor el concepte d´innovació i el veies possible en la meva pròpia empresa.  Desprès de l’explicació teòrica del concepte d’ innovació, el fet de viure el procés evolutiu de Recaredo i visitar les seves instal·lacions va fer molt més entenedor el significat d’innovació.
A més el lloc em va semblar fantàstic, ja que plasma verdaderament la filosofia que han anat seguint al llarg dels anys.

2.- LA PART DE FORMACIÓ A L’EMPRESA; LA VAS TROBAR INSPIRACIONAL? ET VAN SORGIR IDEES PER APLICAR AL TEU PROPI NEGOCI?
Si, molt. Sobretot perquè va ser molt pràctica, tant per part dels ponents que en tot moment exemplificaven els conceptes teòrics i ens els feien treballar, com per part de les empreses que hi  van participar, que amb les seves experiències i sobretot amb les noves formes que anaven sorgint feien que contínuament estigues veien noves possibilitats en la meva empresa, fet molt motivador. Va ser  descobrir de nou la meva pròpia empresa, el meu entorn i els meus clients o possibles clients.

Estic molt satisfeta de les noves connexions que van anar sorgint, tot es va anar desenvolupant d’una manera molt fluida, mitjançant unes eines molt concretes i eficients vaig anar desenvolupant una part molt creativa i alhora molt tangible. El coneixement del meu negoci el tenia gairebé tot però amb les noves eines he pogut veure que tenia molt més coneixement del que em pensava i el que em faltava l’ he anat buscant. Aquest coneixement ordenat m´ha portat a un procés de canvi que ja l’ estic vivint de forma molt positiva.

3.- QUÈ ET VA SEMBLAR LA MOSTRA DE TÈCNIQUES COM EL DESING THINKING?
Són tècniques que ajuden a generar idees innovadores centrant la seva eficàcia en entendre i aportar solucions a les necessitats reals dels usuaris. Maneres de buscar innovació centrada en el client. Al meu parer són tècniques que t ‘obren els ulls al que està passant al nostre voltant, per tan molt valuoses ja que tendim a centrar-nos en la nostra empresa.


4.- COM ET VA AJUDAR LA TUTORIA PERSONALITZADA?
Posant ordre, vaig acabar la formació amb molts nous descobriments i em calia posar ordre i iniciar camí. Agraeixo a la Lluisa Jimenez les seves preguntes, suggerencies, i la forma en la que em va fer veure el potencial de la meva empresa a traves de mi mateixa.

5.- QUINA HA ESTAT LA TEVA CONCLUSIÓ FINAL DE TOT EL PROGRAMA?
He fet moltes jornades formatives, avui en dia has de conèixer moltes més eines que t’ ajudin en el dia a dia. Haig de dir que fer aquest programa m´ha aportat motivació immediates i ubicació,i redescobrir la meva pròpia feina.

6.- ACONSELLARIES REALITZAR AQUEST PROGRAMA A ALTRES PROFESSIONALS? PERQUÈ?
Si, per suposat. Perquè? Per què moltes vegades busquem ser innovadors i ho vivim amb desgast, com si es tractés d’ una fita molt costosa. Amb el programa Empresarial Nexes Innova te n’ adones de que la Innovació està molt a prop, tan sols es tracta de posar en practica unes eines que t’ ajuden a descobrir on innovar.


INFORMACIÓ DE L’EMPRESA:
NOM: Cosmonou Cosmètics
SECTOR: Comercialització de cosmètica
WEB: http:// cosmonou.com
Contacte:  
eva@cosmonou.com
Tel. 678 68 69 47

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)