Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
NEXES INNOVA CAPÇALERA
AJUDANT A LES EMPRESES A INNOVAR

Durant dos mesos, des de febrer fins l’abril, el servei a les empreses Nexes  ha posat a la disposició d’empreses i emprenedors un cicle de formació i assessorament:  el Programa Empresarial Nexes Innova. L’objectiu d’aquestes jornades ha estat ben clar, ajudar a identificar oportunitats d’innovació.


El programa ha consistit en tres parts diferenciades; una d’introducció, una altra de formació i una tercera, i més extensa, de tutoria personalitzada, a les quals hi ha participat més d’una cinquantena d’empreses distribuïdes entre les diferents parts.
Pel que fa a la primera part, i amb la voluntat de ser una jornada inspiracional per a les empreses que hi han participat, la jornada de introducció s’ha celebrat a la cava Recadero. És precisament en aquesta cava  on s’ha fet una ponència d’introducció a la innovació, complementada amb l’exemplificació, in situ, de la pròpia empresa  Recadero, un negoci  que ha assolit resultats tangibles aplicant la innovació.


Les jornades dedicades a la formació no han pres un caire diferent. Sempre amb la voluntat d’exemplificar tot el que s’exposa, i aquest cop realitzant les jornades al propi centre de la Fassina, la formació ha començat introduint a les empreses que hi han participat en el coneixement de les últimes tendències en innovació, treballant específicament sobre la tendència de Desing Thinking.


Com a punt final al Programa Empresarial Nexes Innova, i ja dins de la última part del cicle, les empreses han tingut l’oportunitat de disposar d’una sessió de mentoratge individual de 4 hores per treballar i reflexionar de forma conjunta; es a dir entre un mentor especialitzat en innovació i la pròpia empresa, sobre les diferents oportunitats que cada una de les empreses tenia per definir i identificar els reptes que encara té endavant.

ELS TESTIMONIS DE LES EMPRESES PARTICIPANTS


Les empreses han valorat de forma molt positiva el programa del qual han pogut gaudir. Aquestes són les observacions que han realitzat algunes de les empreses que han pogut participar en totes les jornades que formaven el cicle.

AMANDA FIGUERaS de VISIRIUS

amanda


"Innovar és una manera de pensar, una voluntat de millorar, i no sempre innovar ha de passar per la tecnologia, però si que sempre ha de passar pel pensament"

"... aquesta formació m'ha servit com si fos una teràpia per reflexionar sobre el meu propi model de negoci, sobre mi i la meva empresa"

"has de sortir del teu dia a dia per pensar en els serveis que ofereixes. I sortir d'aquesta quotidianitat ho aconsellaria a tothom, que surti del seu entorn per reflexionar d'una manera diferent."  

visirius

Entrevista complerta


Informació de l'empresa:

Nom: Visirius

Sector: Consultoria de Business Intelligence

Web: http://visirius.com

Contacte:info@visirius.com  

Tel:  (34) 626 19 57 59 


EVA SANTOS DE COSMONOU


eva


"Estic molt satisfeta de les noves connexions que van anar sorgint, tot es va anar desencolupant d'una manera molt fluida, mitjançant unes eines molt concretes i eficients vaig anar desenvolupant una part molt creativa i alhora molt tangible."

cosmonou logo

Entrevista complerta


Nom: Cosmonou

Sector: Comercialització cosmètica

Web: http:// cosmonou.com

Contacte:  eva@cosmonou.com  

Tel: (34) 678 68 69 47  

cArme arroyo de serralleria palau

CARME


"Va ser una experiència personalitzada, personalitzada. Van ser 4 hores ( el mentoratge)  per la nostra empresa i intentarem aplicar tot el que vam aprendre... ens han donat tota una sèrie de punts que hem d’aplicar. "

serralleria

Entrevista complerta


Nom: Serralleria Palau

Sector: Tot tipus de treball en ferro

Webhttp://serralleriapalau.es/

Contacte: carme@serralleriapalau.es  ricard@serralleriapalau.es

Tel: (34) 977 66 11 07   (34) 667 68 33 80YAHYA IGADDOURAN DE  DURAN GALAN

     

 

YAHYA

" el feedback de les diferents empreses que t'acompanyen i que hi participen, et dóna l'oportunitat de conèixer a altres empreses que a més et poden complentar, és molt enriquidor. A més a les xerrades de grup acabes traient conclusions, idees per aplicar al teu propi negoci "

duran galan

Entrevista complertaNom: Duran Galan

Sector: Elaboració i distribució de vi i de cava

Web: http://durangalan.com/

Contacte: yahya@durangalan.com

Tel: (34) 679 58 76 18 I és que per als empresaris no tot és veure noves teoríes, noves tècniques, sinó que el que necessiten és veure clarament com aquella teoría o aquell tècnica la poden aplicar al seu dia a dia.

Aquesta ha estat precisament una de les finalitats del programa: formar i assessorar a l'empresa per a que aquesta pugui veure l'oportunitat de innovar en el seu dia a dia. I no sempre innovar vol dir aplicar una de les tècnicques més noves de mercat, sinó simplement fer-ho diferent per ajudar l'empresa a crèixer i ser diferent.

Entrevistadora: Marisol García

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)