Notice: Undefined variable: compartir in /var/lib/mynerva/9/mynerva_funcs_web.php on line 2343

Notice: Undefined variable: xss in /var/lib/mynerva/9/mynerva_funcs_web.php on line 2344
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - Maig Gastronòmic, del 2 de maig al 2 de juny
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Es reforça la comunicació amb un nou web i més presència a xarxes socials #MaigGastronòmic2017

Dimarts al migdia es va dur a terme al CIC Fassina la roda de premsa de presentació del Maig Gastronomic 2017 que organitzen Som Sant Sadurní, la xarxa del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní, amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament. A l'acte hi van prendre part el regidor de Comerç i Turisme, Josep Subirana; el president de Som Sant Sadurní, Joan Carles Martin; i la gerent i dinamitzadora comercial de Som Sant Sadurní, Susanna Duaso.

El Maig Gastronòmic d'enguany abraçarà del 2 de maig al 2 de juny i posa l'accent un any més en els menús, productes delicatessen i activitats gastronòmiques. Més de 30 col·laboradors entre restauradors, botigues d'alimentació i per primer cop un celler presenten tot un mes amb un ampli ventall de degustacions.

Enguany s'ha volgut apostar per la comunicació de l'esdeveniment, amb un nou web, més activitat a xarxes socials i nou compte a Instagram, a banda de reforçar els concursos i sortejos, amb l'etiqueta #MaigGastronomic2017

Una de les activitats estrella és l' 'Endevina-la', un joc lingüístic per resoldre jeroglífics que l'Oficina de Català enguany ha vinculat al Maig Gastronòmic i que es durà a terme en 50 comerços, en aquest cas associats a Som Sant Sadurní. L'any passat l''Endevina-la' va recollir més de 500 butlletes, de les quals més de 400 correctes, i va convertir Sant Sadurní en un dels municipis on  aquest concurs va tenir més èxit. Aquest any a Sant Sadurní tots els jeroglífics estan relacionats amb temes gastronòmics. Podeu obtenir més informació a www.cpnl.cat

El regidor de Turisme i Comerç, Josep Subirana, va cloure t'acte agraint la tasca de Som Sant Sadurní i de tots els col·laboradors.

rdp maig gastronomic 2
PUBLICAT EL 02.05.2017