Publicació 28.04.2017
aniversari biblioteca
Es va fer lliurament dels premis  del concurs literari  “Un correfoc amb els diables Se M´n Refum i la inauguració de l'exposició "Amarts, El cor de l'art"

Dilluns 24 d’abril la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya va celebrar divuit anys de servei a l’edifici del carrer Sant Pere. per celebrar-ho d'una banda es va fer el lliurament de premis del concurs literari  “Un correfoc amb els diables Se M’n Refum”, on hi van participar un total de 200 nens i nenes de 4t de primària  sobre parlant dels 30 anys de la colla de dimonis local.

El jurat estava format per Montse Medall, regidora de Cultura; Jep Bargalló, en representació dels Diables; Eulàlia Canyís; responsable del servei de Normalització Lingüística; Olga Morència, en representació de la regidoria d’Educació. L’equip de treball de la Biblioteca i els representants de les quatre escoles de la vila van lliurar els premis a les vuit guanyadores.

Tots els contes participants estaran exposat a la sala infantil fins el 13 de maig i els contes guanyadors es publicaran al Programa de Fires de setembre.

L’acte es va cloure a la Plaça dels Gotims amb una petada de la colla de Joves Diables Se M’N Refum acompanyats dels Tabalots, i un berenar popular..

"Amarts, El cor de l'art"

A l'acte de celebració també es va inaugurar la mostra pictòrica dels alumnes joves i adults de l’escola de pintura Amarts, que des de fa dotze anys mostren els seus treballs. Van inaugurar l’exposició la regidora de Cultura Montse Medall i els responsables d’Amarts, Antonio Palmeira i Cecilia Valese, i es va cloure amb una copa de cava Maria Rigol Ordi. Els quadres es podran gaudir fins el 13 de maig.

Més informació al Blog de la Biblioteca
Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament