RÓdio Sant SadurnÝ
DeixarÓ de produir marca blanca i farÓ canvis organitzatius i de funcionament en l'Órea comercial, d'enoturisme i en les empreses del grup

La Direcciˇ General de Codorniu ha celebrat una reuniˇ extraordinÓria amb els ComitŔs d'empresa per informar-los del pla de mesures que pretÚn impulsar el grup en els propers mesos i que implicarÓ 100 acomiadaments a Codorniu - la meitat dels quals ve´ns de Sant SadurnÝ - i afectarÓ a 50 treballadors mÚs de la resta d'empreses del grup. La previsiˇ Ús que el procÚs a Sant SadurnÝ s'executi mitjanšant un ERO (Expedient de Regulaciˇ d'Ocupaciˇ).

Aquesta important reducciˇ de plantilla Ús la conseqŘŔncia d'un paquet de canvis que impliquen una notable reestructuraciˇ del grup. D'una banda Codorniu deixarÓ de produir marca blanca, que suposarÓ una minva de la producciˇ del 20%. S'unificarÓ Nuviana amb Raimat i tambÚ es reduirÓ l'activitat a la finca de Riudabella. Una altra de les mesures serÓ el replantejament del model d'enoturisme, apostant per potenciar la visita amb valor afegit davant les visites massives. Totes aquestes decisions aniran acompanyades d'una reestructuraciˇ empresarial i de l'Órea comercial per reduir costos, despeses i serveis.

Els comitŔs d'empresa han informat als treballadors i treballadores del grup i han anunciat que es reclamarÓ la creaciˇ d'una comissiˇ negociadora i treballaran per tal de minimitzar els efectes d'aquests canvis.

PUBLICAT EL 25.04.2017