índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Si t'agrada llegir, aprofita aquest Sant Jordi i demana un d'aquests llibres!

LEAL + INSURGENTE + DIVERGENTE
Una elecció pot transformar-te. Una elecció pot destruir-te. Una elecció et defineix. Saga nº1 de vendes a Estats Units.


TANIA VAL DE LUMBRE
Un llibre que parla d’una nena que les dues coses que més li agrada fer són: lliscar en trineu al crit de «velocitat i autoestima» i, el segon que més li agrada és estar amb el seu adorat Gunnvald, que encara que té setanta-quatre anys és el seu millor amic.


KAMAL I ELS ALFABETISTES
En aquesta trepidant aventura entre Istanbul i Berlín; mitjançant un mosaic de cultures i un collage de maneres de veure i viure la vida; a través d’un ritme endimoniat, a base d’humor, ironia i riallades, amb transformacions, violacions de domicili i fins i tot teories sobre la fi de l’univers.


NINA. DIARIO DE UNA ADOLESCENTE
Nina és ingènua, inconformista, un remolí… I als seus 16 anys, té un munt de dubtes pel seu cap… És normal sentir-se rara? Com pot saber si besa bé? En què vol convertir-se quan sigui gran? i, en definitiva… trobarà el seu lloc al món?


EL HOBBIT
En Bilbo, un hòbbit que gaudeix d’una vida confortable i tranquil.la, iniciarà un viatge “d’anada i tornada” fins a l’antic i llunyà reialme de la Muntanya Solitària, on pretenen saquejar el tresor del drac Smaug.


FRANKESTEIN
El doctor ha donat vida a un ésser d’aspecte abominable, que s’ha tornat en contra d’ell i des de llavors ha hagut d’enfrontar-se al rebuig i el maltractament d’un món que ho va aïllar fins a la desesperació.


AFTER
Aquest nou llibre, explora la història de l’amor infinit entre la Tessa i  en Hardin des d’un altre punt de vista.

Font: http://blog.petitexplorador.com

PUBLICAT EL 18.04.2017