Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Tota una setmana d'activitats: teatre del grup 'Mai és tard' i la IV passarel·la de moda

Coincidint amb el dilluns de Pasqua es va donar el tret de sortida a la setmana d'homenatges a la gent gran de Sant Sadurní, que enguany arriba a la 101ena edició. La jornada va començar amb la tradicional missa, que va comptar de nou amb l'acompanyament de la Coral Sant Sadurní. El nou grup de caramelles creat recentment i dirigit per l'Albert Folch va interpretar diverses peces a la sortida de l'església.

Posteriorment els més de 400 avis i àvies es van anar desplaçant en vehicles particulars i en el bus llançadora facilitat per l'Ajuntament fins al restaurant Sol i Vi, on es va celebrar el centenari Dinar de germanor, i que va estar presidit pel delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, acompanyat per l'alcaldessa Maria Rosell, la regidora d'Acció Social, Àngels Canals, el primer tinent d'alcalde, Josep Maria Ribas, així com els portaveus dels grups del PSC i el PP, Susanna Mérida i Carles Jiménez, respectivament, entre d'altres.

El delegat del goven va animar a la gent gran a gaudir al màxim d'aquesta setmana tan especial i a mantenir-se actius i amb esperit jove. Maria Rosell i Àngels Canals van agrair la tasca realitzada des de la Comissió de la Gent Gran, la Casa dels Avis, el casal municipal, l'Espai La Caixa, així com d'altres institucions i entitats que vetllen per la gent gran del municipi, així com el suport de caves, pastisseries i d'altres establiments col.laboradors. Així mateix van posar èmfasi en la tradició centenària de la vila per homenatjar i reconèixer el paper de la gent gran en el teixit social, i que s'ha recollit en un llibre presentat recentment i amb el qual es va obsequiar tots els assistents al dinar.

A la part final de l'acte, es va regalar un detall floral a les persones de major edat del dinar, la Manuela Garcia i Joan Rosell, pare de l'alcaldessa, que enguany celebraran el seu 96è aniversari.

Un animat i concorregut ball va posar punt i final al dinar. Aquest dimarts la programació de la Setmana de la Gent Gran continua amb la representació teatral del grup Mai és tard, que oferirà la seva obra 'Un cafè descafeïnat amb llet de soja" a La Fassina.


dinar gent gran 2
PUBLICAT EL 18.04.2017